5 sfaturi de luat in seama când alegi un aspirator robot

Adrian

Spațiul in care va fi folosit

Aveți o casă spațioasă cu multe camere? Ce tipuri de pardoseli sunt acestea? Dacă da, atunci aceasta este o sarcină ușoară pentru aspirare. Cu cât robotul are mai mult spațiu pentru a explora și a naviga între zone fără a se lovi de obiectele de pe traseu sau a se bloca pe vreun prag, creează un risc mai mic ca acesta să deterioreze ceva în timpul curățeniei, dacă ar avea la îndemână podele cu mochetă!

Spațiul in care va fi folosit

 

 

Ce doriți sa aspirați ?

Aspiratorul robot este cel mai bun mod de a vă păstra casa curată. Acesta va colecta în mod constant părul, murdăria sau alte plaje care s-ar fi putut aduna pe pereți pe parcursul zilei!

Periile rotative speciale pot fi întreținute cu ușurință datorită în mare parte datorită ușurinței cu care proprietarii acestor roboți le pot demonta și spăla cu ușurință toate fluidele – acest lucru vă economisește timp pentru a nu mai avea accesorii precum furtunurile care se înfășoară în jurul picioarelor mobilei în timp ce aspirați.

Există, de asemenea, varietăți în funcție de tipul de suprafață pentru care fiecare model a fost proiectat orientat în primul rând; unele modele oferă peri cauciucați, astfel încât să se prindă mai bine de covoare (ceea ce reduce zgomotul), în timp ce altele vin echipate doar cu cei din nailon dacă este vorba de podele.

Ce doriti sa aspirati

 

Modul de orientare

Aspirarea este o parte esențială a menținerii curățeniei și a ordinii în casă. Aspiratoarele pot fi clasificate în două tipuri: mișcare aleatorie, care aspiră o cameră la un moment dat; modele mai inteligente care folosesc navigația cu laser sau cu cameră pentru a acoperi sistematic mai multe suprafețe rapid, cu mai puțin efort depus de dumneavoastră! Dacă a deține animale de companie sau copii înseamnă să ai camere dezordonate ocazional, atunci acest articol te va ajuta să explici cum se face acest lucru în mod eficient, mulțumită și produselor de curățare fabricate special pentru aceste scopuri.

Funcțiile aspiratorului robot

Una dintre cele mai utile caracteristici este că echipamentul poate fi personalizat în funcție de nevoile dumneavoastră. Cele mai bune aspiratoare robot dotate cu telecomenzi pentru un mai mare confort în timpul utilizării și au și WiFi, astfel încât nu aveți nevoie de o aplicație pentru telefon! Barierele virtuale ajută la împiedicarea aspiratorului să meargă acolo unde nu ar trebui să curețe pe versiunile mai scumpe – cum ar fi podelele sau mobilierul fără mochetă (de exemplu).

functii aspirator robot

Alte caracteristici de luat in seama când alegi un aspirator robot

Tehnologie de aspirare puternică – nu ne referim doar la motor, ci și la sistemul de filtrare. Este important să țineți la distanță alergenii și praful, deoarece casa dvs. poate dezvolta multă mizerie în timpul renovărilor sau ca urmare a mai multor animale de companie.

Capacitatea de a se reîncărca automat – acest lucru este deosebit de util dacă nu folosiți robotul zilnic. Nu numai că veți economisi energie, dar veți reduce și zgomotul, deoarece nu mai este nevoie să îl porniți și opriți mereu.

Programe de curățare flexibile – unele modele au o funcție de programare automată care vă permite să setați intervale de curățare . Acest lucru este ideal dacă nu doriți să vă deranjați zilnic cu setările

Spațiu de depozitare – unele modele sunt echipate cu o stație de andocare unde pot fi depozitate atunci când nu sunt necesare. De exemplu, acest lucru va permite o depozitare ușoară în apartamentele mai mici și, de asemenea, ajută la economisirea spațiului acasă .

Capacitatea de a funcționa fără supraveghere – există ceva destul de mișto la roboții care fac singuri toată treaba. În acest fel, avem mai mult timp liber și ne putem relaxa în timp ce casa noastră este curățată!

Durata de viață a bateriei – pentru acele modele care nu au o stație de andocare, este esențial să verificați durata de viață a bateriei . Desigur, aceasta va depinde de cât de mare este casa ta și de cât de mult spațiu ai nevoie ca aspiratorul robot să curețe, dar orice între 90 și 120 de minute este rezonabil.

Capacitatea de memorie – multe mărci folosesc un sistem de memorie internă care înregistrează automat locurile în care a fost curățat aparatul, astfel încât acesta să nu treacă de două ori peste aceleași locuri. Această caracteristică poate fi utilă dacă doriți o curățare precisă și vă permite să economisiți energie și timp

Lasă un comentariu