Aspirator robot Samsung Păreri, Sfaturi, Recomandări

Tudor

Un aspirator robot Samsung este partenerul perfect pentru cei care doresc să își mențină suprafețele curate și imaculate.

Cu un design inovator, sistem de navigare intuitiv, capacități puternice de aspirare și funcțiile suplimentare de curățare, nu este de mirare că acest aspirator robot a devenit o alegere populară în rândul persoanelor care nu doresc să sacrifice performanța sau confortul.

De la curățarea în profunzime a covoarelor până la aspirarea pardoselilor din lemn masiv cu ușurință și precizie, aspiratorul robot Samsung este un prieten ideal pentru oricine încearcă să mențină o casă impecabilă fără a petrece prea mult timp cu treburile casnice.

Cât de bun este un aspirator robot Samsung?

Aspiratoarele robot Samsung oferă un echilibru impresionant de caracteristici, de care beneficiază toate tipurile de locuințe.

Navigarea este avansată și suficient de eficientă pentru a face față oricărui tip de podea.

Capacitățile de control vocal (Google Home) îi ajută pe cei mai puțin cunoscători în materie de tehnologie să poată face ordine în casă sau la birou în doar câteva cuvinte.

Pentru oricine caută un aspirator SMART excelent, roboții aspirator Samsung se integrează cu ușurință cu soluțiile lor populare de servicii vocale, ceea ce îi face atât de inteligenți, cât și de convenabili.

Cât de bun este un aspirator robot Samsung

Cel mai bun aspirator robot Samsung

SamsungJet Bot+ este unul dintre cele mai bune aspiratoare robot Samsung disponibile pe piață.

Este o alegere excelentă pentru a vă curăța casa și face o treabă bună în acest sens; cu toate acestea, trebuie să vă spun că este puțin mai puțin puternic decât concurentul său, Roborock S7.

Roborock S7 oferă mai multă putere de aspirare și rezultate mai bune de curățare datorită mopului cu care este dotat.

Însă Jet Bot+ are unele avantaje în ceea ce privește confortul și alte caracteristici, cum ar fi capacitățile de cartografiere AI, care facilitează navigarea în jurul mobilierului și a altor obstacole atunci când aspiră.

Alegerea între aceste două opțiuni se reduce la preferințe: dacă aveți nevoie de ceva rapid și ușor pentru a vă curăța casa cu un efort minim implicat, atunci Jet Bot+ ar fi o alegere excelentă, în timp ce dacă sunteți în căutarea a ceva cu o putere de aspirare mai mare sau a unor caracteristici mai avansate, atunci Roborock S7 ar putea fi mai potrivit pentru dumneavoastră.

Cel mai bun aspirator robot Samsung

Beneficiile aspiratoarelor robot Samsung

Oferind o putere de 60W, acest aspirator utilizează un motor Digital Inverter pentru a asigura o funcționare silențioasă.

Senzorii avansați, precum navigarea Lidar, senzorii pentru trepte și conexiunea Wi-Fi, permit JetBot+ să detecteze mediul înconjurător și să își optimizeze puterea de curățare.

Nu doar că este capabil să detecteze obstacole, Jetbot+ oferă funcția Select & Go, astfel încât să puteți alege anumite camere sau zone pe care doriți să le curățați.

Dedicarea pe care Samsung o are pentru a crea un aparat electrocasnic perfect merge și mai departe, cu o stație de colectare inclusă și filtrare a particulelor fine de 99,999%, în timp ce zona No Go Zone îți permit să alegi zonele care nu trebuie aspirate.

Cum să alegeți un aspirator robot Samsung potrivit nevoilor

Cu atât de multe aspiratoare robot disponibile, poate fi greu să știi ce caracteristici îți vor face viața mai ușoară.

Din fericire, am făcut câteva cercetări și am defalcat ce specificații ar trebui să căutați atunci când cumpărați un aspirator robot Samsung

Detectarea obstacolelor

În timp ce majoritatea aspiratoarelor robot pot detecta obstacole, cum ar fi mobila, scările și pereții, unele modele sunt mai bune decât altele la acest lucru. Cei mai buni roboți sunt capabili să recunoască rapid și să evite obstacolele din calea lor. Acest lucru îi ajută să curețe mai eficient și îi împiedică să se blocheze sau să vă deterioreze mobila.

Detectarea treptelor

Cele mai multe aspiratoare robot sunt dotate cu tehnologie de detectare a treptelor, care le permite să detecteze când se află în apropierea unei scări. Această caracteristică ajută robotul dvs. să nu cadă pe scări în timp ce curăță.

Aplicații pentru smartphone

Cele mai recente aspiratoare roboti vin cu capacități de integrare a aplicațiilor. Acest lucru vă permite să controlați aspiratorul robot de la distanță cu ajutorul dispozitivului smartphone sau al tabletei.

În același timp îi puteți monitoriza progresul în timp ce curăță, puteți seta curățări programate și chiar primi notificări dacă are nevoie de întreținere sau a întâmpinat o problemă.

Cartografiere

Unele aspiratoare robot de top sunt dotate cu o tehnologie avansată de cartografiere a locuinței, care creează o hartă digitală a aspectului casei dvs. astfel încât să poată naviga mai bine în jurul obstacolelor și să acopere fiecare centimetru din calea sa de curățare.

Spălare

Dacă doriți un aparat de curățare 2 în 1 care să aspire și să dea cu mopul, atunci căutați unul cu capacități de spălare.

Aceștia sunt de obicei prevăzuți cu două rezervoare separate – unul pentru apă și unul pentru praf – astfel încât să puteți trece cu ușurință de la mopul umed la aspiratul uscat, în funcție de necesități.

Nivelul de zgomot

Una dintre cele mai mari îngrijorări pe care oamenii le au în legătură cu aspiratoarele robotizate este cât de zgomotoase sunt în timpul funcționării (nimeni nu vrea să fie deranjat de zgomote puternice în timp ce încearcă să se relaxeze).

Din fericire, modelele mai noi au motoare mult mai silențioase decât cele mai vechi – ceea ce le face perfecte pentru cei care au nevoie de liniște în timp ce robotul lor curăță.

Durata de viață a bateriei

Ultima, dar nu cea din urmă, este durata de viață a bateriei – un aspect la care toți potențialii cumpărători ar trebui să acorde atenție atunci când fac cumpărături pentru un nou aspirator robot.

Cele mai bune modele au baterii de lungă durată care le permit să-și termine treaba fără a fi nevoie să se reîncarce între cicluri (ceea ce ar putea perturba modelul de curățare).

Concluzia

Aspiratorul robot Samsung este un produs bun, dar există aspiratoare robot mai avansate pe piață. Produsele precum Roborock S7 costă aproximativ la fel de mult ca aspiratorul robot Samsung, dar oferă mai multe caracteristici și au performanțe mai bune.

Lasă un comentariu