Xiaomi Roborock S5 Max Păreri, Specificații, Preț

Adrian

Xiaomi Roborock S5 Max este un aspirator robot puternic și inteligent care combină cele mai noi tehnologii cu ușurința de utilizare pentru o experiență de curățare de ultimă generație. Echipat cu un motor puternic de 58 W, acesta aspiră cu ușurință mizeria și praful de pe covoare de toate tipurile, precum și de pe pardoselile dure.

Xiaomi Roborock S5 Max – Specificații

Design

Xiaomi Roborock S5 Max este un aspirator roboti unic, cu un design modern atrăgător și o construcție de înaltă calitate. Baza sa în formă de disc, realizată din plastic lucios, este disponibilă în alb sau negru și are linii curate pentru o senzație contemporană. Cu o înălțime de mai puțin de 10 cm, S5 Max reunește comoditate și putere într-un pachet elegant.

Caracteristica cea mai notabilă a S5 Max este turnul Lidar supraînălțat situat în centrul său. Această tehnologie avansată îi permite aspiratorului să navigheze eficient și să evite obstacolele din locuința dvs. cu precizie.

Acest turn Lidar ajută aspiratorul să cartografieze eficient fiecare cameră din casa dvs. pentru cicluri de curățare eficiente.

Designul general al modelului S5 Max reflectă funcționalitatea sa inovatoare. Nu numai că arată foarte bine, dar oferă și comoditate prin profilul său redus, astfel încât îl puteți depozita cu ușurință sub mobilă atunci când nu este utilizat.

Cu o combinație de putere și comoditate, acest aspirator robot va fi cu siguranță un accesoriu impresionant pentru orice casă.

Xiaomi Roborock S5 Max design

Performanțe

Xiaomi Roborock S5 Max este un aspirator roboti puternic și eficient, care oferă performanțe de curățare complete.

Dispune de patru setări de aspirare, de la silențioasă la turbo, cu o putere de aspirare maximă de 2.000 Pa, pentru a se asigura că sunt îndepărtate chiar și cele mai dificile mizerii și murdării.

Performante

O durată de funcționare impresionantă de 180 de minute asigură că locuința dvs. rămâne curată și ordonată pentru o perioadă lungă de timp.

Datorită funcției de curățare selectivă a încăperilor, puteți ținti cu ușurință anumite încăperi cu aspiratorul pentru o curățare mai concentrată.

Roborock oferă zone „fără mop”, astfel încât puteți evita zonele din casă în care nu este necesar sau recomandabil să dați cu mopul.

Pentru cei care doresc mai mult control asupra experienței de curățare, Roborock S5 Max vă permite să vă personalizați sesiunea de aspirat prin setarea nivelului corect al debitului de apă, precum și a debitului de apă preferat pentru fiecare cameră din casă, pentru a obține exact intensitatea de curățare dorită.

Ai control total atât prin intermediul aplicației, cât și prin comenzi vocale, oriunde te-ai afla, astfel încât să poți gestiona cu ușurință fiecare element al robotului tău.

În concluzie, Xiaomi Roborock S5 Max oferă performanțe superioare datorită tehnologiei sale avansate și opțiunilor personalizabile care permit o experiență de curățare optimă.

Cum se folosește Xiaomi Roborock s5 Max

Ghid de configurare Xiaomi Roborock S5 Max

Xiaomi Roborock S5 Max este un aspirator roboti avansat, conceput pentru a vă face viața mai ușoară și mai curată. Acest ghid vă va ajuta să îl instalați și să îl puneți în funcțiune în cel mai scurt timp, astfel încât să puteți începe să vă bucurați imediat de beneficiile unui aspirator robotizat.

Cum se folosește Xiaomi Roborock s5 Max

Noțiuni de bază pentru început:

În primul rând, despachetați S5 Max din cutie și asigurați-vă că aveți la îndemână toate accesoriile incluse. Robotul vine cu propriul dock de încărcare, rezervor de apă, coș de gunoi, filtre, precum și cu un adaptor de alimentare și un manual.

În continuare, fixați docul de încărcare la perete sau pe o altă suprafață stabilă, în apropierea unei prize. Apoi, glisați rezervorul de apă sub coșul de gunoi și umpleți-l cu apă de la robinet. Odată umplut și fixat la locul său, puteți deschide aplicația Mi Home fie prin descărcarea acesteia, fie prin conectarea la contul dvs. existent.

Configurarea robotului:

Odată intrat în aplicație, este important să adăugați dispozitivul înainte de a-l conecta la rețeaua Wi-Fi. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe acel buton cu trei pătrate și un semn plus din apropierea părții de jos a aplicației; acesta vă va îndruma prin adăugarea și conectarea dispozitivului dvs. Ulterior, este posibil să fie nevoie să configurați orice preferințe, cum ar fi programarea orelor de curățenie sau crearea de limite virtuale; toate acestea se pot face prin intermediul aplicației.

Executarea primei dvs. lucrări de curățenie:

Acum că totul este configurat, sunteți gata pentru prima dvs. sarcină de curățenie! Pentru a începe una, trebuie doar să apăsați pe „Clean Now” (Curățați acum) în aplicația dvs.; apoi stați deoparte în timp ce robotul dvs. se apucă de treabă! Trebuie să vă așteptați ca această primă curățare să dureze mai mult decât de obicei, cu o eficiență mai mică, deoarece încă învață cum să navigheze în jurul obstacolelor pentru a construi o hartă a mediului său.

Întreținere:

Menținerea unei întrețineri de bază a robotului dumneavoastră, cum ar fi golirea coșului de gunoi după fiecare utilizare sau înlocuirea periodică a filtrelor, va contribui la menținerea performanței maxime a acestuia în timp.

Xiaomi Roborock S5 Max este cel mai bun?

Când discutăm despre aspiratoare robot, Roborock este adesea în fruntea listei.

Mulți consideră că unul dintre modelele sale, Roborock S5 Max, este unul dintre cele mai bune. S5 Max este puțin mai bun decât predecesorul său Roborock Q5 în unele domenii, cum ar fi puterea de aspirare îmbunătățită și un design îmbunătățit al rezervorului de apă.

COMPARAȚIE

În timp ce senzorii ambelor modele le permit să navigheze metodic în jurul casei dvs., S5 Max dispune de un sistem de navigare avansat care permite o navigare mai precisă și capacități de cartografiere.

Merită remarcat faptul că, deși S5 Max oferă multe caracteristici excelente în comparație cu Q5 și cu alte aspiratoare de la diferite mărci, tot nu se ridică la nivelul puterii de aspirare puternice și a performanțelor de curățare în profunzime ale celui mai recent model Roborock – Roborock S7.

Xiaomi Roborock S5 Max vs S6 MaxV

Să te decizi între Roborock S5 Max și S6 MaxV nu este o sarcină ușoară. Ambele sunt într-adevăr aspiratoare robot impresionante.

Xiaomi Roborock S5 Max vs S6 MaxV

Pentru curățarea în profunzime, Roborock S5 Max a câștigat în teste cu o medie de 84,75% față de 77,65% a lui S6 MaxV.

Dacă aveți acasă covoare groase care au nevoie de o aspirare temeinică, S5 Max ar putea fi o variantă mai bună pentru rezultate excelente de curățare în profunzime.

Pe de altă parte, S6 MaxV are câteva avantaje proprii în ceea ce privește anti-coliziunea, algoritmi de urmărire inteligentă și căi de navigare eficiente care pot fi factori de decizie atractivi în funcție de mediul în care locuiți și de nevoile dumneavoastră.

Lasă un comentariu