Roborock S7 Review, Păreri și Preț

Adrian

Recent, am avut ocazia să testez aspiratorul robot Roborock s7 și am fost foarte impresionat de caracteristicile sale, numindu-l cel mai bun aspirator robot în 2022.

De la apariția primului aspirator robot pe piață în 2002, acest tip de aparat a continuat să crească în popularitate.

Mulți oameni apreciază aspectele de comoditate și de economisire a timpului pe care le oferă un aspirator robot, iar tot mai mulți producători încep să creeze modele care pot fi utilizate atât în mediul casnic, cât și în cel comercial.

Să vedem ce-l recomandă și care sunt cele mai importante caracteristici. La final vom încerca să dăm un verdict, dacă merită sau nu, să vă cumpărați un aspirator robot Roborock S7.

Roborock S7

Vezi Pret

Roborock S7 – Avantaje și dezavantaje

Avantaje

ROBOROCK S7, fratele mai mare a lui Roborock S6 MaxV, este unul dintre cele mai puternice aspiratoare robot de pe piață, datorită gamei sale impresionante de caracteristici.

Una dintre acestea se remarcă prin capacitatea sa de a detecta cu precizie covoarele și de a-și ajusta puterea de aspirare în consecință, ceea ce duce la o curățare temeinică pe o varietate de tipuri de suprafețe.

Acest aspirator cartografiază și navighează rapid, asigurând o curățare eficientă și cuprinzătoare.

Funcția sa de mop cu ridicare automată este eficientă în îndepărtarea petelor dificile de pe podelele din lemn masiv, fără a lăsa dungi sau reziduuri.

Iar cu capacitatea de a stoca mai multe hărți, acesta face cu ușurință tranziția între camere și niveluri fără niciun fel de probleme.

Dezavantaje

ROBOROCK S7 are câteva dezavantaje care ar trebui luate în considerare înainte de cumpărare.

Una dintre limitări este faptul că aspiratorul robot funcționează doar cu apă, lăsând utilizatorii în imposibilitatea de a utiliza detergentul preferat.

Unii clienți au întâmpinat probleme atunci când au încercat să împartă spațiul de curățare în aplicație, ceea ce a făcut ca ROBOROCK să treacă peste zonele deja curățate sau să rateze cu totul anumite locuri.

Atașamentul mopului se poate prinde de covoare în timpul curățării.

Deși poate oferi comoditate și caracteristici avansate, potențialii cumpărători ar trebui să fie conștienți și de aceste dezavantaje înainte de a investi în acest aspirator robot.

Roborock S7 avantaje si dezavantaje

Vezi Pret

Roborock S7 – Design

Roborock S7 se mândrește cu un design elegant și modern, care este atât funcțional, cât și atrăgător din punct de vedere vizual.

Forma sa circulară îi permite să manevreze fără probleme în jurul mobilierului și al obstacolelor, în timp ce turela care găzduiește scanerul LiDAR adaugă o notă suplimentară de rafinament.

Butoanele din partea de sus a robotului facilitează controlul și navigarea, făcând curățarea la fel de simplă ca apăsarea câtorva butoane.

Spre deosebire de alte aspiratoare robotizate care pot avea un aspect greoi sau inestetic, S7 oferă o soluție elegantă pentru a vă păstra casa impecabilă.

Deși dimensiunea poate să nu fie cel mai important aspect al unui aspirator, aceasta poate avea un impact major asupra capacității sale de a ajunge în colțuri strâmte și de a curăța sub mobilier.

Roborock s7 oferă un design compact, măsurând doar 35 cm în lățime și 9,65 cm în înălțime. Acest lucru îi permite să manevreze cu ușurință în jurul mobilierului și să curețe zonele greu accesibile pe care aspiratoarele mai mari le pot rata.

Dimensiunea sa mai mică îl face mai portabil și mai ușor de depozitat.

design

Vezi Pret

Roborock S7 este un aspirator robot hibrid

Roborock S7 este cu siguranță un vis devenit realitate pentru oricine s-a săturat să aspire și să dea cu mopul în mod constant.

Designul său hibrid îi permite să se ocupe de ambele sarcini în același timp, economisind timp și efort.

Roborock S7 are o putere de aspirare impresionantă, capabilă să ridice murdăria, firimiturile și chiar părul animalelor de companie de pe covoare.

Abilitățile sale de spălare sunt la fel de impresionante, cu un rezervor de apă bine proiectat care distribuie uniform soluția pe podea și o tehnologie avansată de navigare care asigură o acoperire completă, fără a rata niciun loc.

Utilizatorii au confortul de a controla S7 prin intermediul unei aplicații de pe telefon sau cu comenzi vocale prin intermediul asistenților virtuali precum Amazon Alexa sau Google Assistant.

Roborock S7 – Capacitate de aspirare

Dacă v-ați săturat de părul, praful sau resturile care vă înfundă aspiratorul, Roborock S7 este soluția la problemele dvs.

Sistemul de aspirare HyperForce™ îi conferă o putere de 2500 Pa, permițându-i să se ocupe chiar și de cele mai dificile mizerii, atât pe podelele dure, cât și pe covoare.

Iar sistemul său inteligent de navigare îl ajută să nu rateze niciun loc, oferindu-vă o curățare temeinică de fiecare dată.

Ce reprezintă „Pa” în puterea de aspirare?

Când vine vorba de cumpărarea unui nou aspirator, este important să luați în considerare ratingul Pa.

„Pa” sau „Pascal” este un număr care vă spune câtă putere de aspirare are aparatul și poate fi un indicator practic al eficienței sale de curățare.

De exemplu, dacă podelele dvs. sunt în mare parte din lemn masiv sau gresie, un aspirator robot cu un rating Pa mai mic poate fi suficient. Dar dacă locuința dvs. are covoare sau mochete groase, este important să investiți într-unul care are un rating Pa mai mare – cel puțin 1.500 sau mai mare.

Rețineți că, deși această măsurătoare este importantă, nu este singurul factor de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați un aspirator.

Lucruri precum durata de viață a bateriei și nivelul de zgomot ar trebui, de asemenea, luate în considerare pentru o experiență de curățare bine închegată. Totuși, cunoașterea clasificării Pa poate ajuta să vă asigurați că aspiratorul dvs. este la înălțimea sarcinii de a vă păstra întreaga casă impecabilă.

putere de aspirare

Roborock S7 – Capacitate de spălare (mop)

ROBOROCK S7 este un aspirator robot cu mop care impresionează industria cu caracteristicile sale inovatoare.

Acesta poate detecta automat covoarele și mochetele pentru a ridica mopul și evită astfel umezirea covoarelor, rămânând activă doar funcția de aspirare.

Mopul de pe Roborock S7 folosește tehnologia vibrațiilor sonice pentru a „freca” suprafețele de până la 3.000 de ori pe minut, facilitând îndepărtarea petelor dificile.

Rezervorul de apă de 300 ml menține mopul saturat cu apă, permițându-i să curețe până la 200 de metri pătrați într-o singură sesiune.

Unul dintre cele mai bune lucruri la Roborock S7 este ușurința cu care este ușor de utilizat. Pur și simplu umpleți rezervorul de apă, alegeți modul de curățare dorit și lăsați aparatul să își facă treaba. Senzorii încorporați vor evita automat obstacolele și vă vor proteja mobila și pereții de zgârieturi. Când rezervorul trebuie reumplut, S7 vă va anunța.

Capacitate de spălare (mop)

Vezi Pret

Roborock S7 – Baterie

Când vine vorba de aspiratoarele robot, durata de viață a bateriei este întotdeauna o preocupare majoră.

Nimeni nu vrea ca robotul său să moară brusc în mijlocul curățeniei și să lase în urmă o dâră de praf.

Din fericire, Roborock S7 excelează în acest departament, fiind dotat cu o baterie de 5200 mAh, cu o durată de viață impresionantă de 180 de minute la o singură încărcare.

Dar asta nu este tot; S7 oferă moduri de curățare selective, inclusiv modul de putere mare pentru curățare în profunzime și modul de putere redusă pentru curățări mai silențioase și mai ușoare.

Roborock S7 dispune și de o tehnologie de încărcare inteligentă care îi permite să se reîncarce automat înainte de a reveni pentru a-și termina ciclul de curățare.

Capacitățile bateriei Roborock S7 îl fac pe acesta o alegere fiabilă și eficientă pentru orice gospodărie.

Concluzie

Dacă doriți un robot hibrid de aspirare și spălare, Roborock S7 este recomandarea mea de top.

Cu mopul cu ridicare automată și cu detectarea covoarelor, face în mod constant o treabă bună în ceea ce privește curățarea podelelor.

Este un aspirator rapid și puternic, care poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Lasă un comentariu