Roborock S6 MaxV Review

Tudor

Roborock S6 MaxV este următoarea generație de aspiratoare robotizate – și este clar de ce. Cu un design îmbunătățit și o serie de caracteristici noi, acest aparat este perfect pentru oricine dorește să elimine complicațiile legate de treburile casnice

S6 MaxV are un motor puternic care asigură o curățare rapidă și eficientă, în timp ce sistemul său intuitiv de navigare asigură atingerea fiecărui colț al casei tale. Iar datorită capacității mari a coșului de gunoi, puteți petrece mai puțin timp golindu-l și mai mult timp bucurându-vă de casa curată!

Roborock S6 MaxV este un aspirator robot puternic și ușor de utilizat. Are două camere și navigare LiDAR pentru a-l ajuta să curețe eficient. De asemenea, este destul de accesibil.

Roborock S6 MaxV a fost foarte impresionant după ce l-am pus la curățat. Ne-a aspirat și ne-a spălat bine podelele. Setările au contat foarte mult în ceea ce privește cât de curate au devenit podelele. Acest aspirator a avut, de asemenea, mai multă putere de aspirare decât un aspirator de mână mediu.

Roborock S6 MaxV – Specificații

Roborock S6 MaxV se afla printre topul celor mai bune aspiratoare robot.

Are un diametru de 350 mm și o înălțime de 96.5 mm. Acest lucru ar putea fi o problemă dacă spațiul liber dintre mobilă și podea este mai mic de 10 centimetri.

În acest caz, puteți măsura spațiul liber pentru a vedea dacă robotul aspirator va încăpea sub mobilă.

Peria principală are o lungime de 15 cm și poate ajunge aproape de suprafață pentru a o curăța. Are o perie laterală mică în partea din dreapta față care adună resturile și le trimite către peria principală.

Aspirația de 2.500 Pa este grozavă, dar acest număr trebuie luat cu un grăunte de sare, deoarece nu există un mod standardizat de măsurare a aspirației în industria aspiratoarelor robot.

Dar, în timpul testelor, aspirația pare să se traducă printr-o curățare bună dar și mai zgomotoasă.

S6 MaxV vine cu un filtru HEPA. De asemenea, are un coș de gunoi, un rezervor de apă și un accesoriu pentru mop. Există, de asemenea, un tampon care vă protejează podeaua de umiditatea produsă de aspirator.

Roborock S6 MaxV - Specificații

 

Roborock S6 MaxV – Instalare

Configurarea lui S6 MaxV a fost rapidă. În primul rând, am scos ambalajul și l-am conectat la priză pentru a-l încărca. De asemenea, am pus aspiratorul pe dock pentru a-l încărca.

Chiar dacă nu îl încărcați înainte de prima sesiune de curățenie, acesta vine cu 50% din baterie, astfel încât îl puteți utiliza imediat.

Am petrecut următoarele cinci minute instalând și conectând aplicația Roborock. Am creat un program pentru ca robotul să funcționeze zilnic, care s-a dovedit a fi puțin confuz, deoarece se află într-o locație neintuitivă din meniu.

Roborock S6 MaxV - Instalare

 

Roborock S6 MaxV – Performanțe

Roborock S6 MaxV are 2 camere si sistem Lidar pentru navigare.

Acesta își poate da seama când trebuie să se întoarcă pentru a obține direcția corectă.

Dacă vede ceva în cale, cum ar fi o masă sau pantofi, atunci va marca acest lucru pe harta sa și va face o fotografie a ceea ce blochează calea pentru ca tu să vezi în aplicație. Aplicația va încerca să identifice care este obstacolul cu ajutorul inteligenței artificiale, ceea ce de obicei funcționează.

Aspiratorul S6 MaxV are cinci setări de putere. Am constatat că setarea „medie” a fost suficient de puternică pentru a aspira majoritatea lucrurilor.

Dacă aveți animale de companie, s-ar putea să fie nevoie să folosiți o setare de putere mai mare.

Am fost foarte impresionați de modul în care a funcționat aspiratorul robot. S-a deplasat eficient pe podea și a curățat o mulțime de spațiu într-un timp scurt. A fost, de asemenea, foarte rapid! În aproximativ o jumătate de oră, a acoperit aproximativ 20 de metri pătrați. Și chiar mai bine, dacă rămâne fără baterie, se poate întoarce la încărcătorul său.

Nivelul de zgomot al aspiratorului depinde de setarea pe care o alegeți. În testele noastre, a variat de la nivelul unui uscător de păr silențios la nivelul unui uscător de păr puternic. Îl veți putea auzi din camera alăturată.

Robotul aspirator S6 MaxV funcționează așa cum ar trebui să o facă. Curăță mai repede, mai silențios și mai inteligent decât alte aspiratoare robot pe care le-am văzut până acum. Toți producătorii își îmbunătățesc tehnologia, dar acesta pare să fie în top în acest moment.

Roborock S6 MaxV - Performanțe

Roborock S6MaxV – Funcția de spălare

Conform manualului de utilizare al Roborock, trebuie să aspirați podelele de cel puțin trei ori înainte de a da cu mopul pentru a evita acumularea excesivă pe mop.

Pentru a activa modul mop, scoateți rezervorul de apă și umpleți-l cu apă.

Apoi, puneți rezervorul la loc și glisați cârpa lavabilă pentru mop pe suport. Când este instalată cu succes, veți auzi un clic și robotul vă va spune că este în modul mop.

Suportul de mop are butoane pe lateral care îl fac ușor de îndepărtat. Robotul își reia modul obișnuit de aspirare atunci când îl îndepărtați.

Roborock S6 MaxV curăță doar cu apă. Nu folosiți produse de curățare sau dezinfectanți pe rezervorul de apă pentru a evita deteriorarea acestuia.

Dacă sunteți în căutarea unui aspirator robot care oferă suport pentru soluții de curățare, căutați alte modele.

Spre deosebire de alte aspiratoare robot, S6 MaxV nu evită covoarele atunci când spală. Dar puteți seta „Zone fără mop” în aplicație pentru a-l împiedica să vă ude covoarele.

Navigați în aplicație la „Setări” și desenați un pătrat în zonele cu mochetă/covor.

 Funcția de spălare

Roborock S6MaxV – Întreținere

Aspiratoarele robot au nevoie de o anumită întreținere. S6 MaxV nu este la fel de pretențios ca alți roboți. Nu își poate goli propriul coș de gunoi, precum Roomba i7+ și S9+. La Roborock S6 MaxV trebuie curățate doar coșul de gunoi și peria principală săptămânal, iar filtrul lavabil la fiecare două săptămâni.

Lasă un comentariu