Aspirator robot cu golire automată

Adrian

Cele mai recente modele de la iRobot, Roomba i7+ și s9+, au o caracteristică cheie care le diferențiază de alte aspiratoare robot. În loc să aibă un recipient pentru colectarea mizeriei așa cum este la modelele anterioare, aceste două noi modele folosesc tehnologia de autovidare pentru a se goli singure după utilizare! Da, un aspirator robot cu golire automată se întoarce singur la stația de andocare si se curata singur.

Aspiratoarele cu golire automată vin cu o bază nouă și îmbunătățită. Aceasta are forma unui coș de gunoi și se atașează la încărcătorul de încărcare.

Când robotul aspirator termină de curățat, acesta se întoarce automat în dock. După ce s-a andocat, se aspiră praful și părul din recipientul robotului în recipientul mare de colectare a mizeriei.

Aspirator robot cu golire automată iroomba

Aspiratorul care include un sistem automat de curățare robot este mare. Are o înălțime de 50 cm și nu poate fi ascuns la fel de ușor ca alte aspiratoare. Va trebui să găsiți un loc pentru a-l monta care să vă fie accesibil.

Stația de încărcare are o pompă în interior care aspiră praful din aspirator și îl pune într-un sac de praf textil. Sacul poate stoca de până la 30 de ori mai mult decât conținutul recipientului aspiratorului.

Atunci când sacul se umple, trebuie să-l schimbați. Deschideți capacul bazei, scoateți-l pe cel vechi și puneți un sac nou.

Astfel, în funcție de mărimea casei dvs. și de cât de des aspirați, ar putea trece câteva săptămâni până când va trebui să goliți sacul.

Pe hârtie, totul grozav! Dar chiar funcționează tehnologia de golire automata la fel de bine cum spune manualul?

În general, oamenii spun că tehnologia de auto-golire este o modalitate excelentă de a economisi timp și efort. Baza aspiratorului poate păstra gunoiul timp de o lună sau mai mult înainte de a fi golit.

Robotul este util în special pentru casele mari cu animale de companie. Robotul adună o mulțime de resturi, iar coșul intern se umple rapid. În unele cazuri, robotul va goli resturile colectate și se va întoarce pentru a termina curățarea.

Un alt avantaj al unui aspirator robot cu golire automată este că nu trebuie să vă ocupați de mizeria pe care o colectează. Murdăria merge în coșul de gunoi și, când acesta se umple, o aruncați împreună cu sacul. Nu intrați niciodată în contact cu mizeria.

Până în prezent, nu au fost raportate erori sau probleme majore legate de tehnologia de auto-golire a aspiratoarelor robot.

Robotul găsește baza de încărcare cu ușurință. Procesul de golire a acesteia funcționează bine. Dar, uneori, oamenii susțin că uneori apar si anumite probleme.

Cele mai discutate „probleme” pe care le au oamenii sunt lucruri minore dar pe care ar fi bine ca iRobot să le schimbe, cum ar fi să-l facă mai silențios și mai ușor.

Aspirator robot cu golire automată – Aspecte negative

Saci de unică folosință

Faptul că nu trebuie să atingi murdăria este un lucru bun. Dar costă bani. Trebuie să continui să cumperi saci de unică folosință pe care îi poți folosi.

Un pachet de 5 saci de gunoi costă aproximativ 67 RON. Dacă umpleți un sac pe lună, atunci vă va costa 160 RON într-un an.

Dacă cumpărați un aspirator robot care este scump, orice costuri suplimentare îl vor face și mai scump. Soluția pentru această problemă este de a face saci reutilizabili.

Între timp, unele magazine vând pungi reutilizabile. Alții vând pachete mai ieftine de pungi de unică folosință.

Unii clienți au găsit, de asemenea, o modalitate de a reutiliza pungile.

Nu putem garanta că oricare dintre aceste alternative va funcționa bine sau că garanția dvs. nu va fi afectată. Faceți-o pe propriul risc.

Saci de unică folosință irobot

Zgomotul

Altă problemă este că baza de încărcare/golire face foarte mult zgomot atunci când golește aspiratorul. Zgomotul poate fi foarte puternic, mai ales dacă îl programați noaptea să facă acest lucru.

Din fericire, zgomotul este prezent doar pentru câteva secunde.

zgomot iroomba golire automata

Merită să cumperi un aspirator cu golire automată?

Aceasta este o întrebare importantă. Ar trebui să plătiți aproximativ 3500 RON sau mai mult pentru a vă bucura de tehnologia de golire automată?

Mulți oameni, inclusiv noi, cred că merită.

Cu Roomba i7+ și s9+ veți plăti pentru mai mult decât tehnologia de golire automată. Acestea au Imprint Smart Mapping, care ajută robotul să „învețe” spațiul casei dvs. Puteți alege apoi ce camere doriți să curățați.

Aspiratorul are o putere de aspirare foarte mare. Acesta poate ridica praful, resturile și particulele de nisip de pe podea. Nu știu exact puterea de aspirare pe care o are, dar este mai mică decât cea a unui aspirator obișnuit. Asta pentru că Roomba folosește un sistem de perii pentru a ridica praful și a-l ghida în aspirator.

Roomba i7+ curăță toată casa. Merge în linii paralele și aspiră totul. Dacă întâlnește un obstacol, atunci îl ocolește și curăță tot ce îi stă în cale.

Aspiratorul robot Roomba i7+ este cel mai inteligent și mai puternic aspirator Roomba de până acum.

Funcțiile inovatoare, cum ar fi eliminarea automată a gunoiului, conectivitatea WiFi și controlul vocal Alexa și Google, fac din acest aspirator un must-have pentru oricine dorește o casă curată cu un efort minim.

Sistemul de curățare în 3 etape asigură curățarea podelelor de la o margine la alta, în timp ce senzorii pentru scări previn căderea pe acestea.

Aspiratorul robot Roomba i7+, elegant și inovator, este perfect pentru casele cu animale de companie, sau pentru spațiile dezordonate.

Acest model de top se adaptează la casa dvs., învățând aspectul și făcându-și propriile hărți. Puteți chiar să-i dați comenzi de curățare în jurul obiectelor!

Dispune de sugestii personalizate în funcție de modul în care îl folosești. În plus, vine cu Robot Mop Braava jet m6 pentru o curățare completă.

Lasă un comentariu