Robot de aspirare Xiaomi VIOMI S9 Review

Adrian

Xiaomi VIOMI S9 este un aspirator robot puternic și eficient, cu un motor de 50W și o putere de aspirare de 2800Pa. Are un colector mare de praf de 3L, și 7 opțiuni de programare pentru o funcționare personalizabilă. Aspirare uscată și umedă, perfect pentru suprafețe multiple.

Noul Xiaomi Viomi S9 de la Xiaomi este un concurent direct al iRobot S9+, dar cu un mod de curățare umedă și la un preț de 2 ori mai mic.

S9+ are în continuare cea mai mare putere de aspirare de pe piață, dar adăugarea stației de încărcare cu autocurățare la Xiaomi Viomi S9 duce experiența utilizatorului la un nivel și mai înalt, și se poate încadra fără probleme în topul cu cele mai bune aspiratoare robot.

Stația de încărcare este capabilă să se curețe singură după fiecare utilizare, asigurându-se că Xiaomi Viomi S9 este întotdeauna gata pentru următoarea sarcină.

Xiaomi Viomi S9 vine cu o serie de alte caracteristici avansate, cum ar fi detectarea marginilor și golirea automată, care îl fac unul dintre cele mai impresionante aspiratoare de pe piață în prezent.

Robot de aspirare Xiaomi VIOMI Robot S9

Xiaomi VIOMI S9 – Specificații

V-ați săturat să faceți curățenie în fiecare zi și să nu aveți niciodată timp să vă relaxați?

Faceți cunoștință cu Xiaomi VIOMI Robot S9, noul dvs. cel mai bun prieten care vă va ajuta să vă ocupați de curățenie! Cu o putere de 50W și o putere de aspirare de 2800Pa, S9 poate face față chiar și petelor și murdăriei dificile.

De asemenea, are un colector de praf de 3L, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că nu va rămâne fără spațiu pentru colectarea mizeriei.

Cu 7 opțiuni de programare, puteți personaliza curățarea în funcție de nevoile dvs. Fie că doriți să curețe zilnic sau o dată pe lună, S9 se va ocupa de asta pentru dvs.

Robot de aspirare Xiaomi VIOMI Robot S9

Și dacă asta nu este de ajuns, aplicația actualizată îți permite să controlezi aspiratorul de pe smartphone-ul tău!

Robotul aspirator Xiaomi VIOMI Robot S9 este soluția perfectă pentru oricine caută o modalitate fără bătăi de cap pentru a-și menține casa curată.

Acest robot aspirator inteligent dispune de încărcare automată, curățare lunară și un indicator de sac plin pentru a vă asigura că nu trebuie să vă faceți griji că aspiratorul dvs. rămâne fără energie sau se umple.

Funcția de hartă inteligentă vă permite să vă personalizați programul de curățenie și să vă planificați din timp, astfel încât aspiratorul dvs. să curețe întotdeauna atunci când aveți nevoie de el.

Cu memoria multi-hartă, robotul aspirator Xiaomi VIOMI Robot S9 poate stoca mai multe hărți diferite, astfel încât să poată naviga cu ușurință prin casa dvs. indiferent unde vă aflați.

Xiaomi VIOMI Robot S9 smartphone

Robotul aspirator Xiaomi VIOMI Robot S9 este un aspirator robotizat de înaltă funcționalitate care oferă capacități de curățare superioare. Echipat cu un sistem inteligent de senzori și cu mai multe perii, acesta poate curăța eficient toate suprafețele din casa dvs., inclusiv colțurile și crăpăturile greu accesibile.

Funcția de ștergere încorporată vă asigură că podelele dvs. sunt întotdeauna curate, în timp ce memento-ul de sac plin vă informează când este timpul să înlocuiți sacul.

Datorită bateriei sale de mare capacitate de 5200 mAh, poate funcționa timp de până la 3,6 ore cu o singură încărcare.

Robotul aspirator Xiaomi VIOMI Robot S9 este completarea perfectă pentru orice casă. Acest aspirator de înaltă tehnologie dispune de un nou rezervor cu presiune constantă, pulverizare precisă împotriva curățării umede fără scurgeri și o micro-pompă cu acționare electrică pentru a controla cu precizie debitul și pulverizarea.

Fie că încercați să vă păstrați casa curată sau să îmbunătățiți calitatea aerului din interior, robotul aspirator Xiaomi VIOMI Robot S9 este alegerea perfectă.

Xiaomi VIOMI Robot S9 specificatii

Xiaomi VIOMI S9 – Design

Viomi S9 este cel mai recent model de aspirator robot de la Viomi.

Acesta dispune de o stație de încărcare cu autocurățare care golește automat coșul de gunoi. Aceasta este o mare comoditate pentru utilizatori, deoarece elimină necesitatea de a goli manual coșul de gunoi. Stația de încărcare cu autocurățare ocupă mai mult spațiu decât o stație de încărcare tradițională, dar acesta este un preț mic de plătit pentru confortul suplimentar.

Viomi S9 este o alegere excelentă pentru utilizatorii care caută o modalitate fără complicații de a-și păstra podelele curate.

Viomi S9 este un aspirator robotizat care a fost lansat în două versiuni, în combinație neagră sau alb-auriu.

Designul aspiratorului robotizat nu este revoluționar, dar urmează tendințele de design și este într-o oarecare măsură destul de asemănător cu toate modelele concurente de ultimă oră.

Cea mai mare diferență față de predecesorul său V3 este disponibilitatea culorilor. Versiunea neagră are un aspect elegant și premium, în timp ce combinația alb-auriu conferă dispozitivului un aspect mai scump.

În concluzie, Viomi S9 este un aspirator robotizat cu aspect plăcut, care se va potrivi bine în majoritatea locuințelor.

Viomi S9 design

Stația de autocurățire/andocare

Aspiratoarele robotizate Viomi sunt unele dintre cele mai populare de pe piață și nu e de mirare de ce. Designul și caracteristicile lor inovatoare le fac o alegere excelentă pentru oricine caută o modalitate fiabilă și eficientă de a-și păstra casa curată.

Una dintre cele mai notabile caracteristici ale liniei Viomi este stația lor de încărcare care golește automat recipientul de gunoi atunci când aspiratorul se întoarce. Aceasta este o caracteristică grozavă pentru oricine dorește să evite să se ocupe de mizeria și deranjul de a goli un aspirator tradițional.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că acest tip de tehnologie are și un dezavantaj. Sacii de 3L trebuie înlocuiți o dată sau de două ori pe lună, ceea ce poate fi puțin incomod pentru unii utilizatori.

Cum funcționează stația de andocare?

Sacul de gunoi de 3L este instalat în stație și va fi suficient pentru 1-2 luni de curățenie.

Când aspiratorul robotizat se întoarce la stație, curățarea containerului va începe automat și durează aproximativ 15 secunde.

Stația are încorporat un motor de 950W, care în condiții de vid ridicat chiar golește recipientul destul de bine și eficient.

Când sacul de 3L trebuie înlocuit, este suficient să închideți deschiderea, să scoateți sacul și să instalați unul nou.

Întregul proces este foarte simplu și nu necesită mult timp. Acest sistem este foarte eficient pentru a vă menține casa curată și ordonată.

Viomi S9 statia de andocare

Xiaomi VIOMI S9 – Performanțe

Xiaomi VIOMI Robot S9 este un aspirator robot puternic, care poate oferi o putere de aspirare de până la 2800 Pa.

Recipientul pentru praf are o capacitate de 600 ml, iar funcția mop include un recipient de apă de 250 ml. Acest aspirator este conceput pentru a vă curăța foarte bine casa, cu o putere de aspirare ridicată și o capacitate mare de praf.

De asemenea, funcția mop vă permite să curățați o suprafață de până la 250 de metri pătrați.

Puterea de aspirare a lui Xiaomi VIOMI Robot S9 este de 2800 Pa, care este în prezent cel mai puternic aspirator robot lansat de Viomi. Până acum, modelul V3 se afla în vârful de gamă al Viomi, cu o putere de 2600 Pa. În ambele cazuri, vorbim despre o putere de aspirare suficient de mare pentru a curăța foarte bine casa ta.

Concluzia

Viomi S9 este cel mai recent aspirator robotizat de la Xiaomi și se bazează pe tradiția de calitate a companiei, oferind o experiență de top.

Stația de autocurățare este un adaos plăcut, iar tehnologia de ultimă oră face ca acesta să fie unul dintre cele mai eficiente aspiratoare de pe piață.

Prețul este mai mare decât cel al modelelor anterioare, dar eficiența curățeniei și experiența de utilizare compensează din plin.

Dacă vă puteți permite Viomi S9, nu veți fi dezamăgiți.

Lasă un comentariu